Åbent-Hus-arrangementet den 12. august var noget af et tilløbsstykke. Ca. 300 mennesker viste interesse for at høre og se mere til de 110 eksklusive lejeboliger.
Mange valgte allerede på dagen at blive skrevet op hos danbolig, som er det ejendomsmæglerfirma, der står for udlejningen. Vil du også skrives op eller se mere til Toldbodhuse. Så klik ind på http://toldbodhuse-leje.dk/. Her kan du bl.a. se nedenstående tekst, som nok har været medvirkende til at give det rette billede og incitament til at møde op og høre og se mere:

Det er Maycon ejendomsudvikling, der står bag projektet.

Toldbodhuse opføres på en af de attraktive grunde i Promenadebyen i den del af Odense Havn, der er tættest på Odense centrum.

Herfra er der gåafstand til stationen og over Byens Bro som binder havnen sammen med Centrum, så det er let at komme frem og tilbage på cykel og gåben. Havnen har de seneste år gennemgået en fantastisk forvandling og byder i dag på et hyggeligt havnemiljø der indbyder til gåture langs havnepromenaden, Odense havnebad, hvor en tidlig morgendukkert kan nydes.

Der er plads til at børnene kan hoppe rundt på havnegoblerne og når sommeren byder sig, summer havnen af liv. På Byens Ø ligger også Nordatlantisk Hus, hvor både butik og restaurant med nordiske specialiteter er et besøg værd.

daniel

Author daniel

More posts by daniel