Nye boliger i historiske rammer

De 90 boliger fordeles på to-, tre-, fire- og femværelses lejligheder på 55 – 114 kvm.
Bygges som 1-plans boliger i 2 og 3 etagers bygninger.
Byggeriet er planlagt til opstart 2024/25.

Plads til fællesskab
Byggeriet er skabt til, at flere generationer her kan nyde hinandens selskab under åben himmel i dejligt havemiljø med orangeri og hyggekroge med bænke og borde, ligesom der også er planer om at etablere en petanquebane.

Plads til privatliv
De forskellige boligtyper har også private udendørsområder med terrasse/altan/fransk altan. Og da der kan vælges mellem boligstørrelser fra 2 – 5-værelses lejligheder, henvender de sig til alle aldersgrupper.

Miljørigtigt valg
Boligerne indrettes med materialer afstemt efter tidens krav til miljø, funktionalitet og udseende. Du kan derfor være sikker på, at du her får en bolig, der ikke kræver ressourcer til vedligeholdelse de første mange år.

Perfekt beliggenhed til en aktiv livsstil
Baldershaven ligger kun 200 m fra stationen, hvorfra der kører tog mod København ca. hver halve time. Da motorvejen også ligger tæt på boligområdet, kan du vælge den transportmulighed, der passer bedst til dit pendler- eller oplevelsestemperament.

Da naboen er et stort supermarked og Ringsted centrum i øvrigt er lige indenfor rækkevidde, er beliggenheden perfekt for et aktivt liv – uanset alder eller familiestatus. Eget P-anlæg er endnu en fordel, som du kan benytte dig af.

Samarbejdspartnere