Nyheder

DADES investerer i Toldbodhuse i Odense

By 5. februar 2018 december 4th, 2018 No Comments

DADES har indgået aftale med Maycon-ejendomsudvikling om at købe Toldbodhuse i Promenadebyen i Odense.

Ejendomsinvesteringsselskabet DADES skruer yderligere op for sine investeringer i boligprojekter i udvalgte byer i Danmark. DADES har indgået en købsaftale med Maycon-ejendomsudvikling om at overtage Toldbodhuse i Odense. Overdragelsen sker, når boligprojektet er færdigbygget primo 2019.

Toldbodhuse opføres i Promenadebyen, tæt på Odenses bymidte og det attraktive havnemiljø. Det 14.700 m2 (inkl. kælder på 4.200 m2) store byggeri, kommer til at rumme 110 lejligheder på 65-160 m2. Der er fra arkitektens side lagt vægt på høj funktionalitet og kvalitet. Hver bygning falder en til to etager og tilpasser sig dermed den næste bygning i højden, hvilket giver et varieret og skulpturelt udtryk.

En by i vækst og udvikling
”Vi ser Toldbodhuse som en attraktiv investering af flere årsager. Toldbodhuse er en del af den rivende vækst og udvikling, som Odenses by- og erhvervsliv er midt i. Samtidig er byggeriet med til at imødekomme en stor efterspørgsel på attraktive kvalitetsboliger tæt på Odense centrum,” siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i DADES.

Odense præges af en række større udviklingsprojekter med offentlige og private investeringer, heriblandt en kommende letbane og det nye Odense Universitetshospital. Udviklingen med intensivering af jobmuligheder samt fritids- og kulturaktiviteter styrker byen som vækstmotor for hele Fyn og øger behovet for nye boliger. Odense har i dag ca. 100.000 boliger, og der forventes at være et behov for yderligere 9.000 boliger frem mod 2025.

CRBE stod for salget
Opgaven med at forhandle om salget af Toldbodhuse overdrog Maycon-ejendomsudvikling til CBRE – verdens førende rådgiver inden for erhvervsejendomme. ”Vi har været meget tilfredse med forløbet, der førte til købsaftalen,” siger Boris Nørgaard Kjeldsen.

Toldbodhuse ventes klar til indflytning november 2018 og marts 2019. Maycon vil i samarbejde med ejendomsmæglere varetage udlejningen af de 110 boliger.

Fakta om DADES
DADES hører til blandt Danmarks største private ejendomsinvesteringsselskaber med en portefølje pr. 30. juni 2017 på cirka 1 mio. kvadratmeter til en værdi på mere end 20 mia. kr. Porteføljen består af velbeliggende og attraktive erhvervsejendomme og butikscentre samt boligejendomme. Læs mere på www.dades.dk.

Fakta om CBRE
CBRE er verdens førende rådgiver inden for erhvervsejendomme. CBRE Danmark A/S er en del af CBRE Group Inc., som er verdens største virksomhed på området med mere end 70.000 medarbejdere på over 500 kontorer fordelt i 70 lande. CBRE Inc. er børsnoteret på NY Stock Exchange.

daniel

Author daniel

More posts by daniel